Sieradenbenodigdheden

Sieradenbenodigdheden

Sieradenbenodigdheden zijn alle materialen die je nodig hebt om je sieraad af te werken, ook wel fournituren genaamd. Elke soort rijgdraad heeft zijn eigen soort afwerking, dit is altijd een handige en nette manier om je ketting of armband af te maken. Voor staaldraad zijn kalotjes en draadbeschermers het meest populair. Dit zorgt voor een mooi resultaat zonder uitsteeksels. Voor suede veters hebben we veterklemmetjes. Bij elke soort sieraden heb je altijd montageringetjes nodig, dit is handig om in huis te hebben.
Een slotje voor je sieraad is natuurlijk ook heel belangrijk, het kan onderdeel van het sieradenontwerp zijn. Daarom hebben we verschillende soorten slotjes en ook in verschillende maten.. De sterling zilveren slotjes zijn de beste kwaliteit voor een ketting of armband. Ook als het gaat om oorhaken of oorstekers is sterling zilver 925 het beste.
Bij Kralenkwarts vind je de benodigdheden en onderdelen om zelf sieraden te maken, in diverse metaalsoorten: sterling zilver 925, verzilverd, goldfilled, goud plate, koper en gewoon metaal.