Oorbellen maken zonder gaatjes

Oorbellen maken zonder gaatjes

Oorclips maken zonder gaatjes

Wil jij mooie oorclips maken voor oren zonder gaatjes? Bekijk dan het ruime aanbod aan accessoires en benodigdheden van Kralenkwarts, waarmee je de mooiste oorbellen maakt; zelfs als je geen gaatjes hebt. Zo maak jij al jouw sieraden helemaal zelf en geniet je van unieke, prachtige versieringen in je oor!

Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oorclips maken zonder gaatjes in je oren

Ook als je oren zonder gaatjes hebt, dan maak je je eigen hippe oorclips. Echter, je zit niet vast aan klassieke oorclips, er zijn ook diverse opties met oorhaakjes, oorschroefjes en oorringen. Ik heb zelf geen gaatjes in mijn oren en zo kan ik toch leuke en unieke oorbellen dragen, bijvoorbeeld met prachtige edelstenen. En dan natuurlijk knellen de clips niet, zodat je ze elke dag met veel plezier kunt dragen!

Bestel alle benodigdheden in mijn webshop

In mijn webshop vind je een zeer ruim aanbod aan leuke accessoires en benodigdheden, waarmee je de mooiste oorclips maakt voor oren zonder gaatjes. Ook bestel je de mooiste edelstenen en kralen eenvoudig online. Hieronder vind je ons ruime assortiment, deze kan af en toe wisselen. Wil je meer informatie over de producten? Neem dan gerust contact met mij op door te bellen naar 0344-631158.