Sterling zilveren oorbellen

Sterling zilveren oorbellen

In deze categorie vind je sterling zilveren oorhaken en oorstekertjes om leuke hangers mee te maken. Alle onderdelen zijn uiteraard sterling zilver. Het balinese zilver is handgemaakt, daarom kunnen er kleine onderlinge verschillen zijn. Maar dit draagt juist bij tot de charme! ;-) De oorbelhaken en oorstekers worden altjd PER PAAR verkocht.

Sterling zilveren oorbel-onderdelen zijn de beste keuze voor je oorsieraden omdat dit als edelmetaal door iedereen goed verdragen wordt. Bij Kralenkwarts vind je oorhaakjes in allerlei soorten en maten. De bewerkte oorhaken in Balinees zilver 925 geven net even wat meer cachet aan je oorbellen. Dit is natuurlijk een kwestie van smaak.

De sterling zilveren chandeliers worden meestal per stuk verkocht en niet per paar. Hou wel rekening met de dikte en grootte van de oorhaak ten aanzien van de hanger die je eraan wilt hangen. Als de hanger vrij zwaar is, heb je een langere haak aan de achterzijde van het oor nodig als tegengewicht. Voor een stukje extra zekerheid kun je ook oorbel-stoppertjes eraan bevestigen zodat je zeker weet dat je de oorbellen niet kwijt raakt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren