KRALEN

Kralen bestellen in onze webshop

Bestel je kralen in onze webshop om zelf aparte sieraden te maken. Dit is een hele leuke hobby. Kralen bieden zoveel mogelijkheden om een passend sieraad te maken; kraaltjes zijn namelijk verkrijgbaar in alle kleuren en maten! Niet alleen is het maken van een ketting, armband of oorbellen leuk om te doen, daarna heb je een uniek sieraad dat niemand anders heeft. De techniek is niet moeilijk. Ook als je nog nooit eerder sieraden hebt gemaakt, kun je bij Kralenkwarts alle uitleg vinden die je nodig hebt om te beginnen.

Wil je kralen online bestellen in onze webshop? Ontdek direct het aanbod

Of je nu al een lange tijd bezig bent met het maken van sieraden of net begint, we hebben voor ieder wat wils! Naast losse kralen kun je ook sieradenpakketten online bestellen in onze webshop. We verkopen ook kant-en-klare sieradenpakketten voor een bepaald sieraad. Per pakketje zijn dan alle kraaltjes, onderdelen, draad of stiften verpakt die je nodig hebt voor dat sieraad. Een stap-voor-stap uitleg hoe je het moet maken, wordt ook meegeleverd op papier. Dit aanbod in sieradenpakketten varieert geregeld zodat er altijd wat nieuws te kiezen is en je diverse soorten kralen bij ons kunt kopen. De kralen zijn exclusief voor Kralenkwarts en onze Duitse webshop Steinperlenwelt. Dit vind je nergens anders.

Een gevarieerd aanbod aan kralen in onze webshop

Bij Kralenkwarts kun je kralen, sieradenonderdelen en pakketjes online in de webshop bestellen (het mag altijd worden geruild) en je krijgt het thuis afgeleverd in een bubbeltjes-envelop. Het past dus gewoon door de brievenbus. Alle kralen kun je eenvoudig online kopen. Het aanbod varieert enorm, van amethistkralen en zoetwaterparels tot kristalkralen en gereedschap. Eén ding is zeker: jij maakt de leukste en origineelste sieraden met onze producten. De kralen zijn door onszelf geselecteerd en geïmporteerd, wat zorgt voor een uniek assortiment. Uiteraard varieert het aanbod aan edelstenen, natuurstenen en zoetwaterparels, omdat dit natuurlijke producten zijn.

Profiteer van een uitstekende service

Als jij je kralen online gaat kopen, weet je zeker dat je profiteert van een uitstekende service. Bestel je voor meer dan € 35,- aan kralen, sieradenbenodigdheden of andere producten? Dan zenden wij de kraaltjes gratis naar je toe! Dat is uiterlijk binnen drie werkdagen, maar meestal eerder. Wil je grote aantallen kralen online kopen in de webshop? Neem dan contact met ons op. Wij bieden aantrekkelijke prijzen bij afname van grotere aantallen kraaltjes.

Leer om zelf sieraden te maken

Lijkt het je leuk om zelf sieraden, zoals kettingen of oorclips, te maken en wil je de basics leren? Op onze website vind je veel informatie hoe je sieraden maakt met kraaltjes. Van uitleg over een specifieke techniek tot het maken van een speciaal sieraad, je leert het bij Kralenkwarts! Je kunt je kralen direct online bestellen, zodat je snel aan de slag kunt. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je meer weten over de kralen die je online kunt kopen? Bel dan naar 0344-631158.