KRALEN

Kralen online bestellen

Bestel je kralen online om zelf aparte sieraden te maken. Dit is een hele leuke hobby. Kralen bieden zoveel mogelijkheden om een passend sieraad te maken, kraaltjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren en maten!
Niet alleen is het maken van een ketting, armband of oorbellen leuk om te doen, daarna heb je een uniek sieraad dat niemand anders heeft.
De techniek is niet moeilijk. Ook als je nog nooit eerder sieraden hebt gemaakt, dan kun je bij Kralenkwarts alle uitleg vinden die je nodig hebt om te beginnen. We verkopen ook kant-en-klare sieradenpakketten voor een bepaald sieraad. Per pakketje zijn dan alle kralen, onderdelen, draad of stiften verpakt die je nodig hebt voor dat sieraad. Een stap-voor-stap uitleg hoe je het moet maken wordt ook meegeleverd, op papier.
Dit aanbod in sieradenpakketten varieert geregeld zodat er altijd wat nieuws te kiezen is. Het ontwerp is exclusief voor Kralenkwarts en onze duitse shop Steinperlenwelt. Die vind je nergens anders.

Bij Kralenkwarts bestel je je kralen, sieradenonderdelen en pakketjes online (het mag altijd worden geruild) en je krijgt het thuis afgeleverd in een bubbeltjes-envelop. Het past dus gewoon door de brievenbus.