Amethyst

Amethyst

Voor de mooiste amethistkralen kun je terecht bij Kralenkwarts. We bieden prachtige ontwerpen voor zowel beginners als gevorderden. Bekijk het uitgebreide aanbod aan prachtige halfedelsteenkralen en maak de mooiste kettingen, armbanden of oorbellen. Wil je meer weten over de prachtige halfedelsteen? Lees dan snel verder!

Amethistkralen en hangers

De amethist is een zeer geliefde halfedelsteen. De kleur van deze steen varieert van lichtlila naar donkerpaars. De stenen hebben een zuiverende werking. Doordat ze geestelijke ontspanning brengen, klaart je hoofd ervan op. Daarom zijn amethistkralen geschikt tegen spanningshoofdpijn en ook spanningsmaagpijn. Het bevordert de concentratie en is ook geschikt voor meditatiedoeleinden. De lichte variant amethist hoort bij de kroonchakra. De donkergetinte amethist hoort meer bij het derde-oogchakra. Het aanbod aan kralen is wisselend van soort en kwaliteit. De amethist wordt ook wel geslepen als cabuchon.

Bekijk alle kralen uit ons assortiment

Naast amethistkralen bieden we allerlei andere kralen aan, zoals rookkwartskralen of maansteenkralen. Met deze prachtige onderdelen maak je eenvoudig een kralenarmband voor heren of kun je zelf oorbellen maken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344-631158. We voorzien je graag van meer informatie!

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren