Labradoriet

Labradoriet

Labradoriet kralen

Zachtgekleurde steen in schakeringen van groenig tot grijzig naar blauwig. Labradoriet heeft een gelaagdheid in kleur en dat maakt dat de steen diverse energieniveaus of kanten in je los maakt. Ook is deze steen geschikt bij beschadigingen in het aura, bij voorbeeld door langdurige ziekte of drugsgebruik. De gaten worden aangevuld en op die manier wordt de harmonie hersteld. Ook voor diegenen die in hun dagelijks leven veel met zieke mensen of mensen uit balans te maken hebben. Labradoriet hoort bij de zonnevlechtchakra, dat geldt vooral vooral gelige labradoriet.
Labradoriet is op zich een tamelijk onopvallend mineraal: grijs-groenig, totdat de steen het licht anders vangt. Dan zie je ineens een gevarieerde kleurenpracht en gloed! Kleine deeltjes in de steen weerkaatsen het licht anders en dan zie ineens een groene, blauwe of gele gloed.
De naam komt van Labrador in Canada, één van de belangrijkste vindplaatsen van labradoriet.
Praktische tip: de fijnere labradoriet kralen hebben vaak heel kleine gaatjes, dus als je ermee wilt kettelen, dan heb je dunnere stiften nodig (24 gauge, zie Zilver, overige onderdelen).
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren