Swarovski kristal kralen

Swarovski kristal kralen

Swarovski kristal kralen en hangers

Swarovski kralen en hangers in diverse soorten en modellen. Swarovski is de merknaam van het allerbeste kristal. Het is veel meer dan alleen de kristallen figuurtjes, de Swarovski kristal kralen zijn ook topkwaliteit kristal. De kristal kraaltjes laten zich perfect combineren met edelsteen kralen of zoetwaterparels, vooral de subtiele kleuren. Die passen heel goed bij natuursteen kralen. Swarovski kristal is verkrijgbaar in letterlijk honderden kleuren. Elk seizoen komen er nieuwe tinten uit. De kleur wordt in het kristal zelf gefabriceerd en is letterlijk onverwoestbaar. De kleur wordt nooit flets. Ik heb in de tuin een Swarovski kristal hanger hangen en die kleur is nog net zo zonnig als jaren geleden.

De kristal kraaltjes kunnen bewerkt zijn een coating, de zogenaamde AB-coating is erg populair en het meest bekend. Dit geeft een regenboog glans aan het kristal. Crystal AB is een kleur kristal die altijd een feestelijk effect geven, passend voor elke vrouw. De matte-coating maakt de kleur meer gedempt, dit is ideaal te combineren met zachte kleuren edelsteen.

Swarovski kristal kraaltjes geven net die extra flonkering aan je sieraad. Daarom ook perfect voor oorbellen. Klik hier voor de Swarovski parels.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren