Klant winkelbeoordelingen

Nel

Nel

Datum: 18 juni 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Prima webshop, goede keus en snelle levering!

Marjon

Marjon

Datum: 29 januari 2019
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne webwinkel, ik ben heel tevreden met de spulletjes wat ik heb gekocht.
    En een snelle levering.
    Ik zal vaker bij deze webwinkel terug komen

Annette

Annette

Datum: 6 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben weer heel blij met de mooie en leuke spulletjes. Prima webshop. Nu nog aan de slag :-)

Olga

Olga

Datum: 6 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne webshop, goede adviezen en snelle levering.

Adriana Jane

Adriana Jane

Datum: 27 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling snel ontvangen. contact via mail snel beantwoord. Tevreden dus

Zovandat/ Jeanne

Zovandat/ Jeanne

Datum: 27 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zojuist mijn bestelling binnengekregen.
    Heel vlot en keurig netjes geleverd.
    Goede service, goede bereikbaarheid en prettige afwerking.
    Per pakketje ook nette goed leesbare handleiding.
    Helemaal top!
    Ik kom hier zeker terug!

Marieke

Marieke

Datum: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn eerste bestelling en ben dik tevreden, veel keus en variatie en denk al aan mijn 2e bestelling, lekker vlot geleverd.

Adriana

Adriana

Datum: 20 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Het was mijn eerste bestelling. Bij de betaling met Ideal ging er iets mis, maar een na een mailtje werd dit meteen opgelost. Snelle, correcte levering. Als ik weer eens wat nodig heb aan edelsteen kralen, zal ik zeker opnieuw gebruik maken van Kralenkwarts.

Annette

Annette

Datum: 19 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al jaren koop ik bij Armande en ik kom er altijd terug. Behulpzaam, goede ideeen, service en mooie spullen natuurlijk :-)
    Gek he maar met deze internet winkel, Armande dus, heb ik veel meer contact dan in een echte shop. Ik houd daar wel van.
    Dus tot een volgende keer!

Alexandros

Alexandros

Datum: 13 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst bij deze webwinkel uitgekomen en erg tevreden over de 1e bestelling die ik hier geplaatst heb. Daarom ga ik nu direct een 2e bestelling plaatsen.

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2