Klant winkelbeoordelingen

Elly

Elly

Datum: 23 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Het was louter toeval dat ik bij Armande terecht kwam. Ik was namelijk op zoek naar een manier om zelf oorbellen met clips te maken, want ik heb geen gaatjes. En daar was de website van Kralenkwarts! Er waren niet alleen oorclips, maar ook allerlei mooie halfedelsteenkralen en goede en betrouwbare info. Ik was meteen verkocht. Sinds die dag - nu alweer jaren geleden - ben ik een fervent sieradenmaker. Het is altijd even genieten als er weer een mailtje van Armande komt en als ik iets bestel (niet bij elk mailtje hoor, ik moet weleens overslaan), is alles altijd snel binnen en perfect verzorgd. Iets nodig dat niet op de site staat? Geen probleem. Een mailtje of telefoontje naar Armande en het komt in orde. Blijf al die eksters blij maken, Armande!

Beads and Go

Beads and Go

Datum: 22 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Eerst heerlijk winkelen bij Armande, even twee daagjes geduld, en dan snel aan de slag! Een website vol mooie spullen en inspiratie! En inmiddels maak ik ook anderen blij met mijn sieraadjes. Dank je wel Armande!

Marian Visser

Marian Visser

Datum: 19 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al een aantal jaren bestel ik prachtige en heel aparte mooie stenen en andere benodigdheden bij Armande. Altijd weer een feest als het pakje met de post komt. Goede kwaliteit en goede en fijne service. Bedankt! Tot de volgende bestelling!

marjolijn

marjolijn

Datum: 17 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Leuke spullen en altijd eerlijke informatie. Netjes verpakt en snel gestuurd.
    Zeer correct. Tip? Regelmatig gebruik van maken!

Josee

Josee

Datum: 17 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal goeden precies wat ik zocht. Komt zeker weer een vervolg!

Susan

Susan

Datum: 10 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mooie spulletjes, niet duur en snel verzonden. Ik ben tevreden :)

Elly

Elly

Datum: 26 februari 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Weer helemaal blij

  • Wat word ik toch altijd blij van zo'n bubbeltjesenvelop van kralenkwarts bij de post! Prachtig spul, goed verzorgd en snel geleverd. Waren alle webshops maar zo betrouwbaar en accuraat.

Annette

Annette

Datum: 16 juli 2015
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne kralen

  • Weer heel mooie kralen binnengekregen! Matte Sodaliet: echt heel mooi. En ook de grote Jaspis is zeer fraai. Kortom ik ben weer blij. Tot de volgende keer. :-)

8 artikel(en)

per pagina