Klant winkelbeoordelingen

Marieke

Marieke

Datum: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn eerste bestelling en ben dik tevreden, veel keus en variatie en denk al aan mijn 2e bestelling, lekker vlot geleverd.

Adriana

Adriana

Datum: 20 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Het was mijn eerste bestelling. Bij de betaling met Ideal ging er iets mis, maar een na een mailtje werd dit meteen opgelost. Snelle, correcte levering. Als ik weer eens wat nodig heb aan edelsteen kralen, zal ik zeker opnieuw gebruik maken van Kralenkwarts.

Annette

Annette

Datum: 19 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al jaren koop ik bij Armande en ik kom er altijd terug. Behulpzaam, goede ideeen, service en mooie spullen natuurlijk :-)
    Gek he maar met deze internet winkel, Armande dus, heb ik veel meer contact dan in een echte shop. Ik houd daar wel van.
    Dus tot een volgende keer!

Alexandros

Alexandros

Datum: 13 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst bij deze webwinkel uitgekomen en erg tevreden over de 1e bestelling die ik hier geplaatst heb. Daarom ga ik nu direct een 2e bestelling plaatsen.

Elly

Elly

Datum: 23 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Het was louter toeval dat ik bij Armande terecht kwam. Ik was namelijk op zoek naar een manier om zelf oorbellen met clips te maken, want ik heb geen gaatjes. En daar was de website van Kralenkwarts! Er waren niet alleen oorclips, maar ook allerlei mooie halfedelsteenkralen en goede en betrouwbare info. Ik was meteen verkocht. Sinds die dag - nu alweer jaren geleden - ben ik een fervent sieradenmaker. Het is altijd even genieten als er weer een mailtje van Armande komt en als ik iets bestel (niet bij elk mailtje hoor, ik moet weleens overslaan), is alles altijd snel binnen en perfect verzorgd. Iets nodig dat niet op de site staat? Geen probleem. Een mailtje of telefoontje naar Armande en het komt in orde. Blijf al die eksters blij maken, Armande!

Beads and Go

Beads and Go

Datum: 22 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Eerst heerlijk winkelen bij Armande, even twee daagjes geduld, en dan snel aan de slag! Een website vol mooie spullen en inspiratie! En inmiddels maak ik ook anderen blij met mijn sieraadjes. Dank je wel Armande!

Marian Visser

Marian Visser

Datum: 19 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al een aantal jaren bestel ik prachtige en heel aparte mooie stenen en andere benodigdheden bij Armande. Altijd weer een feest als het pakje met de post komt. Goede kwaliteit en goede en fijne service. Bedankt! Tot de volgende bestelling!

marjolijn

marjolijn

Datum: 17 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Leuke spullen en altijd eerlijke informatie. Netjes verpakt en snel gestuurd.
    Zeer correct. Tip? Regelmatig gebruik van maken!

Josee

Josee

Datum: 17 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Helemaal goeden precies wat ik zocht. Komt zeker weer een vervolg!

Susan

Susan

Datum: 10 april 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mooie spulletjes, niet duur en snel verzonden. Ik ben tevreden :)

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2