Klant winkelbeoordelingen

Annette

Annette

Datum: 6 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Ik ben weer heel blij met de mooie en leuke spulletjes. Prima webshop. Nu nog aan de slag :-)

Olga

Olga

Datum: 6 december 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Fijne webshop, goede adviezen en snelle levering.

Adriana Jane

Adriana Jane

Datum: 27 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Bestelling snel ontvangen. contact via mail snel beantwoord. Tevreden dus

Zovandat/ Jeanne

Zovandat/ Jeanne

Datum: 27 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Zojuist mijn bestelling binnengekregen.
    Heel vlot en keurig netjes geleverd.
    Goede service, goede bereikbaarheid en prettige afwerking.
    Per pakketje ook nette goed leesbare handleiding.
    Helemaal top!
    Ik kom hier zeker terug!

Marieke

Marieke

Datum: 14 november 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Mijn eerste bestelling en ben dik tevreden, veel keus en variatie en denk al aan mijn 2e bestelling, lekker vlot geleverd.

Adriana

Adriana

Datum: 20 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Het was mijn eerste bestelling. Bij de betaling met Ideal ging er iets mis, maar een na een mailtje werd dit meteen opgelost. Snelle, correcte levering. Als ik weer eens wat nodig heb aan edelsteen kralen, zal ik zeker opnieuw gebruik maken van Kralenkwarts.

Annette

Annette

Datum: 19 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Al jaren koop ik bij Armande en ik kom er altijd terug. Behulpzaam, goede ideeen, service en mooie spullen natuurlijk :-)
    Gek he maar met deze internet winkel, Armande dus, heb ik veel meer contact dan in een echte shop. Ik houd daar wel van.
    Dus tot een volgende keer!

Alexandros

Alexandros

Datum: 13 oktober 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Voor het eerst bij deze webwinkel uitgekomen en erg tevreden over de 1e bestelling die ik hier geplaatst heb. Daarom ga ik nu direct een 2e bestelling plaatsen.

Elly

Elly

Datum: 23 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Het was louter toeval dat ik bij Armande terecht kwam. Ik was namelijk op zoek naar een manier om zelf oorbellen met clips te maken, want ik heb geen gaatjes. En daar was de website van Kralenkwarts! Er waren niet alleen oorclips, maar ook allerlei mooie halfedelsteenkralen en goede en betrouwbare info. Ik was meteen verkocht. Sinds die dag - nu alweer jaren geleden - ben ik een fervent sieradenmaker. Het is altijd even genieten als er weer een mailtje van Armande komt en als ik iets bestel (niet bij elk mailtje hoor, ik moet weleens overslaan), is alles altijd snel binnen en perfect verzorgd. Iets nodig dat niet op de site staat? Geen probleem. Een mailtje of telefoontje naar Armande en het komt in orde. Blijf al die eksters blij maken, Armande!

Beads and Go

Beads and Go

Datum: 22 augustus 2018
  • Winkelbeoordeling
  • Eerst heerlijk winkelen bij Armande, even twee daagjes geduld, en dan snel aan de slag! Een website vol mooie spullen en inspiratie! En inmiddels maak ik ook anderen blij met mijn sieraadjes. Dank je wel Armande!

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2