SIERADENPAKKETJES

SIERADENPAKKETJES

Een sieradenpakket om zelf de mooiste sieraden mee te maken, vind je bij Kralenkwarts. Het is een compleet pakket met alle kralen en benodigdheden en een omschrijving hoe het gemaakt wordt. Ook als je nooit eerder iets met kralen hebt gemaakt, gebruik je de omschrijvingen om een prachtig en uniek sieraad te maken.

Een sieradenpakket om een ketting, armband of oorbellen te maken

Sieraden maken is een leuke hobby, en met een sieradenpakket van Kralenkwarts is het helemaal een fluitje van een cent! Als gereedschap heb je meestal een kniptang, een rondbektang en een platbektang nodig. Daarmee maak je eenvoudig de mooiste sieraden. Kies je er bijvoorbeeld voor om zelf een kralenketting te maken? Of wil je liever zelf oorbellen maken? Je kunt ook mooi een bijpassend sieraad bij je nieuwe outfit maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de categorieën en maak de mooiste sieraden

Alle sieraden zijn een uniek ontwerp van Kralenkwarts, verder alleen verkrijgbaar bij Steinperlenwelt. Het aanbod in de sieraden varieert, dus op = op! Vrijwel ieder sieradenpakket is geschikt voor beginners, zo niet, dan staat het in de omschrijving. Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344-631158. Zie onderstaande categorieën voor de verschillende soorten sieraden en kies een sieradenpakket dat bij jouw wensen past.