Sieradenpakketjes kettingen en overig

Sieradenpakketjes kettingen en overig

Een prachtige ketting van kralen maken

Wij zorgen dat het helemaal zelf maken van een ketting van kralen maken een stuk eenvoudiger wordt met een sieradenpakket. Bij Kralenkwarts hebben we namelijk sieradenpakketjes om direct een ketting of hanger mee te maken. Het is een compleet pakket met alle kralen, benodigdheden en een omschrijving hoe het gemaakt wordt.

Sieradenpakketjes om de mooiste sieraden te maken

Lijkt het jou ook leuk om een mooie ketting van kralen te maken? Op onze website vind je veel informatie hoe je sieraden maakt met prachtige kralen, zoals van edelsteen. Van uitleg over een specifieke techniek tot het maken van een speciaal sieraad, je leert het bij Kralenkwarts! Er zijn veel verschillende soorten en maten als het om kralenkettingen gaat. Ook is de keuze uit kralensoorten eindeloos. Met behulp van een sieradenpakket maak je eenvoudig de mooiste sieraden met kralen.

Start met het maken van je eigen sieraden

Prachtige sieraden maken doe je met ons sieradenpakket. Ons aanbod varieert regelmatig, waardoor je altijd weer iets nieuws probeert. Op is helaas wel echt op, dus wees er snel bij. Alle sieraden zijn een eigen ontwerp van Kralenkwarts en dus echt uniek. Zo goed als alle pakketjes zijn geschikt voor beginners, zo niet, dan staat het in de omschrijving. Heb je vragen over je bestelling? Of wil je meer weten over de kralen die je online kunt kopen? Bel dan naar 0344-631158.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren