Pandora-stijl armband maken

Pandora-stijl armband maken

Als je wel eens van Pandora kralen hebt gehoord, dan weet je dat dit prachtige grote kralen zijn, met een groot gat van minimaal 4.5 mm. Het is een wissel-systeem met luxe, grote kralen die je voor een speciale gelegenheid koopt. Pandora is een merknaam, net als Trollbead, dat is een soortgelijk systeem.

pandora charm, bead

Bij Kralenkwarts vind je soortgelijke kralen met groot gat die je ook deze manier kunt gebruiken. De kralen worden soms ook beads of charms genoemd. Deze kralen met groot gat zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar: glas, metaal of edelsteen, ook met strassjes.
Deze kralen rijg je op een dikkige armband, die je aan één kant open kunt maken. Of het klikt open, of je draait de ene kant met het sluitoog eraf. Dan rijg je de kralen erop voor die dag en je armband is good to go!
In de voorbeeld armbanden op deze pagina zie je dat elke armband ook nog een klein bedeltje heeft, maar dat is natuurlijk optioneel. Let er wel op dat het bedeltje klein genoeg is om door het grote gat te kunnen, dan werkt het prima.

 armband trollbead charms

Het is een heel gemakkelijk systeem. Als je een leuke keus aan kralen hebt, kun je elke dag een andere armband maken. Het gaat namelijk heel snel en eenvoudig. Zelfs zonder bril! ;-)
En omdat onze kralen heel voordelig zijn, is het niet gelijk heel kostbaar om een armband vol kralen te hebben. We hebben trouwens wel sterling zilveren kralen met groot gat, die passen ook perfect op je Pandora-armband. Maar het hoeft dus niet.

Deze charms kun je ook heel mooi verwerken met een suede veter, voor een lange ketting. Of maak wrap-armband tot een leuke vlotte stijl armband.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren