Bruidssieraden maken, ontwerp bruidsketting

Bruidssieraden maken, ontwerp bruidsketting

Als je gaat trouwen, overweeg dan eens om je eigen bruidssieraden te maken. Ik heb vaak van vrouwen gehoord die steeds niet konden vinden wat ze zochten als het gaat om bruidssieraden. Vaak biedt de winkel waar je je jurk koopt ook sieraden aan. Maar vaak is dat een beetje frommelige kwaliteit. En als je net honderden euro's aan je jurk hebt uitgegeven, wil je iets moois wat erbij past.

bruidssieraden

Zoetwaterparels als favoriet voor bruidssieraden

Uiteraard zijn witte zoetwaterparels traditioneel perfect geschikt voor de bruid, ze zijn nog altijd de perfecte keuze. Parels stralen puurheid en onschuld uit. En natuurlijk is het de ideale tint voor bij je witte bruidsjurk. Als je gaat shoppen voor zoetwaterparels, neem dan een stukje van de stof van je jurk mee. Er zijn zoveel tinten wit, ivoorwit, creme, die zijn moeilijk te onthouden. En een te cremekleurige parel bij je witte jurk ziet eruit alsof hij verkleurd is. Andersom is eigenlijk nog erger, want dan lijkt je jurk verkleurd.

Less is more

Natuurlijk ga je voor het volle effect als het je trouwdag is, maar je sieraden moet je zeer zorgvuldig afwegen. Wat past het beste bij je jurk?
Let op de volgende punten:

* Als je een strapless jurk hebt, zou ik zeker een ketting dragen. Voor de meeste vrouwen wordt het anders zo'n groot kaal vlak.

* Hoe loopt de halslijn van de jurk? Bij een halterjurk is een ketting met een hangertje het mooiste. Heb je een ronde hals, dan is een rond vallende bruidsketting het mooiste.

* Is het lijfje van de stof druk bewerkt? Als het een vol kanten lijfje is, kun je het mooiste een verfijnde ketting maken met maar een paar kralen. Anders wordt het druk.

* Koop in één keer voldoende parels of kralen voor al je sieraden. Als de parels uitverkocht zijn, is het haast ondoenlijk om diezelfde zoetwaterparels weer te bestellen. Het is en blijft een natuurproduct.

Onderstaand zie je een zwevend geregen ketting, met een paar pareltjes, afgewisseld met Swarovski kristalletjes. Zoals je ziet, zijn die ook niet spierwit.

bruidssieraden zoetwaterparels

Bruidssieraad als blijvend aandenken

Dat is natuurlijk het grote voordeel van een speciaal bruidssieraad: je kunt hem daarna nog heel vaak dragen. Een subtiele parelketting past ook prima bij een normale outfit. Dat staat altijd chique en voor jezelf is het een heel speciaal aandenken.

Shop eens rond in ons steeds wisselende aanbod in parels, edelstenen en swarovski kristal!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren