Oorbellen maken, basics en tips

Oorbellen maken, basics en tips
  • ✔ Gratis verzending in Nederland vanaf €35,-
  • ✔ Bestel eenvoudig online
  • ✔ Kralen in allerlei kleuren en maten

Prachtige oorbellen creëren

Vind je het geweldig om zelf unieke sieraden te maken? Wij ook! Op de website van Kralenkwarts vind je allerlei handige tutorials om zelf sieraden te maken. Wist je dat je ook al je benodigdheden bij ons koopt? Denk aan kralen, slotjes en gereedschap. Eén ding is zeker: met onze producten en tutorials maak jij de mooiste sieraden!

In een handomdraai prachtige oorbellen ontwerpen

Zelf oorbellen maken is één groot feest! Oorbellen zijn erg leuk om zelf te maken. Je hebt vrij weinig kralen nodig en je kunt er altijd leuk wat kralenkapjes in verwerken. In een handomdraai maak je een paar oorhangers met kraaltjes of bedeltjes, iets leuks voor bij een nieuw kledingstuk. Bij onze sieradenshop De Blije Ekster zijn de oorbellen het meest populaire product. Het is ook een sieraad dat vrouwen makkelijk voor zichzelf kopen of maken.

Bekijk de verschillende tutorials

Hieronder vind je diverse tutorials om zelf oorbelletjes te maken. Wil je oorbellen zonder gaatjes maken of gaat je voorkeur uit naar lange chandelier oorhangers? In beide gevallen hebben we een tutorial voor je! Hierin staat stap voor stap beschreven hoe je ze maakt. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. Meer weten? Bel dan naar 0344-631158.