Zelf een sieradenkistje voor ringen maken

Zelf een sieradenkistje voor ringen maken

Zelf eigen sieradenkistje voor ringen maken

Als je, net als ik, altijd je ringen overal hebt slingeren, dan is dit DE oplossing voor jou! Met een doos en een fleece-dekentje maak je heel gemakkelijk een juwelenkistje voor je ringen, waar je veel ringen in kwijt kunt en ook de grote! In deze doos kun je ze overzichtelijk opbergen en omdat ze niet door elkaar liggen, heb je ook geen risico op krassen. Een afgesloten doos of kistje is beter voor je sterling zilveren ringen want dan worden ze niet zo snel zwart.

Je hebt het volgende nodig:
- een doos (of blik of kistje, maakt niet uit) van ongeveer 20 x 30 cm, of groter
- een fleece dekentje
- een schaar

Knip een aantal stroken van de fleece-deken van ongeveer 16 cm hoog. Als breedte neem je twee keer de breedte van de doos.
Knip het afgeronde stukje er ook af. Fleece rafelt niet dus je hoeft verder niks aan de afwerking te doen. Rol het stukje fleece op, dit gaat lekker makkelijk met fleece. Leg deze in de doos en doe de andere stroken hetzelfde er achteraan. 

Voor mijn doos had ik 5 stroken nodig, en nog een flink stuk deken over dus. Zorg ervoor dat de opgerolde stroken er een beetje strak in zitten want anders vallen je ringen er tussendoor.

En KLAAR!


Ik heb nu geen enkel excuus meer om mijn ringen niet op te bergen. Ik heb nogal een rijke verzameling. Elke keer als ik een aparte ring met mooie edelsteen tegenkom, ga ik al snel voor de bijl! Ze staan niet allemaal op de foto want ik wilde niet overdrijven. ;-)

Armande Borghardt

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren