Tips sieraden maken - algemeen

Tips sieraden maken - algemeen

Als je zelf sieraden wilt gaan maken, bekijk dan zeker het uitgebreide assortiment aan kralen en andere accessoires in onze webshop. Bij Kralenkwarts kun je namelijk terecht voor unieke kralen om de mooiste sieraden mee te maken. We voorzien je ook graag van meer informatie over het creëren van de mooiste armbanden, kettingen, oorbellen en meer.

Tips om zelf sieraden te maken

Zelf sieraden maken is een hele leuke hobby. Je kunt precies datgene maken wat jij mooi vindt en wat je staat. Maak bijvoorbeeld sieraden met:

Of je maakt iets nieuws bij je nieuwe outfit! Met kralen is het niet moeilijk om zelf een ketting, armband of oorbellen te maken. Het rijgen spreekt natuurlijk voor zich, en voor het afwerken zijn een paar handigheidjes. Tegenwoordig zijn er veel handige hulpmiddelen verkrijgbaar die het afwerken van staaldraad tot een fluitje van een cent maken!

Lees de tutorials rustig door en maak de mooiste sieraden

Als het allemaal nog nieuw voor je is, dan kun je het beste bij onderstaande tutorials beginnen. Hier leggen we precies uit hoe je sieraden kunt maken. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met foto's. Voor oorbellen maken hebben we een aparte pagina. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0344-631158. We vertellen je graag meer!