Beoordeling plaatsen

Klant winkelbeoordelingen

5 / 5

Gebaseerd op 10 beoordelingen

Annemieke

Annemieke "Er zijn van die websites waarbij je -bij het zien van de homepage- al blij wordt. Dit is zo'n site. Ik word helemaal blij van de home page. Het bestellen is een feestje (al moet ik regelmatig de winkelmand bijwerken omdat ik te veel wil kopen) en als je dan ook nog alles snel toegezonden krijgt... Ooit het filmpje gezien van Lebbis en het perfecte terrasje. Nou dit is zo'n web-bedrijf. Gewoon tot in de puntjes verzorgt! Kom ik terug? Zeker, als ik weer gespaard heb ;-)"

May. 15 2020
Janneke

Janneke "Erg mooie producten. Goede prijs-kwaliteitverhouding en eerlijke informatie over de producten. Snelle, goede en vriendelijke service! Een aanrader!"

May. 09 2020
Amber

Amber "Wat een top service, Eerste kralen besteld. Er zat een setje niet bij maar na een mailtje de volgende dag netjes in de bus. Helemaal happy. "

May. 08 2020
Helma

Helma "De eerste kralen ontvangen. Zien er erg mooi uit!!! Ga zeker een volgende keer weer hier bestellen."

Apr. 21 2020
Jacqueline

Jacqueline "Ben tevreden, de kralen en sieradenpakketjes waren snel toegekomen"

Apr. 15 2020
Annette

Annette "Ik ben weer heel blij met de mooie en leuke spulletjes. Prima webshop. Nu nog aan de slag :-)"

Feb. 17 2020
Nel

Nel "Prima webshop, goede keus en snelle levering!"

Jan. 26 2020
Zovandat / Jeanne

Zovandat / Jeanne "Zojuist mijn bestelling binnengekregen. Heel vlot en keurig netjes geleverd. Goede service, goede bereikbaarheid en prettige afwerking. Per pakketje ook nette goed leesbare handleiding. Helemaal top! Ik kom hier zeker terug!"

Jan. 23 2020
Marjon

Marjon "Fijne webwinkel, ik ben heel tevreden met de spulletjes wat ik heb gekocht. En een snelle levering. Ik zal vaker bij deze webwinkel terug komen"

Jan. 22 2020
Lut

Lut "een heel duidelijke webshop. Ik ben zeer tevreden van de aangekochte artikelen. Snelle en verzorgde levering. wordt mijn vaste leverancier"

Jan. 20 2020