Beoordeling plaatsen

Klant winkelbeoordelingen

Riet Rutten-Vonk

Riet Rutten-Vonk "Dag Armande, Ik had mijzelf een kralenkoopstop opgelegd, maar viel voor deze toermalijnkwartskralen. Ik heb ze zojuist ontvangen en ze zijn net zo mooi als ik verwacht had. Inderdaad van heel mooie kwaliteit. En fluoriet ook altijd leuk. Ik laat wel een keer zien wat ik er mee gedaan heb. Bedankt en groeten, Riet"

Aug. 12 2020
Sonja Buiter-Meijer Saya Glas

Sonja Buiter-Meijer Saya Glas "Regelmatig bestel ik edelsteen kralen of Swarovski facet kralen. Meestal combineer ik dit met mijn glasontwerpjes tot een prachtig glasjuweeltje. Dit keer Swarovski facet kralen besteld en er deze ketting en oorbellen van gemaakt. Binnen 2 dagen na het bestellen had ik het pakketje al binnen. Het is telkens een feestje om het pakketje te openen."

Aug. 04 2020
Bernadette

Bernadette "De kralen zijn aangekomen precies wat ik zocht. Snelle levering en goede service!"

Jun. 25 2020
Annemieke

Annemieke "Er zijn van die websites waarbij je -bij het zien van de homepage- al blij wordt. Dit is zo'n site. Ik word helemaal blij van de home page. Het bestellen is een feestje (al moet ik regelmatig de winkelmand bijwerken omdat ik te veel wil kopen) en als je dan ook nog alles snel toegezonden krijgt... Ooit het filmpje gezien van Lebbis en het perfecte terrasje. Nou dit is zo'n web-bedrijf. Gewoon tot in de puntjes verzorgt! Kom ik terug? Zeker, als ik weer gespaard heb ;-)"

May. 15 2020
Janneke

Janneke "Erg mooie producten. Goede prijs-kwaliteitverhouding en eerlijke informatie over de producten. Snelle, goede en vriendelijke service! Een aanrader!"

May. 09 2020
Amber

Amber "Wat een top service, Eerste kralen besteld. Er zat een setje niet bij maar na een mailtje de volgende dag netjes in de bus. Helemaal happy. "

May. 08 2020
Helma

Helma "De eerste kralen ontvangen. Zien er erg mooi uit!!! Ga zeker een volgende keer weer hier bestellen."

Apr. 21 2020
Jacqueline

Jacqueline "Ben tevreden, de kralen en sieradenpakketjes waren snel toegekomen"

Apr. 15 2020
Annette

Annette "Ik ben weer heel blij met de mooie en leuke spulletjes. Prima webshop. Nu nog aan de slag :-)"

Feb. 17 2020
Nel

Nel "Prima webshop, goede keus en snelle levering!"

Jan. 26 2020
Pagina