Beoordeling plaatsen

Klant winkelbeoordelingen

5 / 5

Gebaseerd op 6 beoordelingen

Elly

Elly "Het was louter toeval dat ik bij Armande terecht kwam. Ik was namelijk op zoek naar een manier om zelf oorbellen met clips te maken, want ik heb geen gaatjes. En daar was de website van Kralenkwarts! Er waren niet alleen oorclips, maar ook allerlei mooie halfedelsteenkralen en goede en betrouwbare info. Ik was meteen verkocht. Sinds die dag - nu alweer jaren geleden - ben ik een fervent sieradenmaker. Het is altijd even genieten als er weer een mailtje van Armande komt en als ik iets bestel (niet bij elk mailtje hoor, ik moet weleens overslaan), is alles altijd snel binnen en perfect verzorgd. Iets nodig dat niet op de site staat? Geen probleem. Een mailtje of telefoontje naar Armande en het komt in orde. Blijf al die eksters blij maken, Armande!"

Feb. 23 2020
Annette

Annette "Ik ben weer heel blij met de mooie en leuke spulletjes. Prima webshop. Nu nog aan de slag :-)"

Feb. 17 2020
Nel

Nel "Prima webshop, goede keus en snelle levering!"

Jan. 26 2020
Zovandat / Jeanne

Zovandat / Jeanne "Zojuist mijn bestelling binnengekregen. Heel vlot en keurig netjes geleverd. Goede service, goede bereikbaarheid en prettige afwerking. Per pakketje ook nette goed leesbare handleiding. Helemaal top! Ik kom hier zeker terug!"

Jan. 23 2020
Marjon

Marjon "Fijne webwinkel, ik ben heel tevreden met de spulletjes wat ik heb gekocht. En een snelle levering. Ik zal vaker bij deze webwinkel terug komen"

Jan. 22 2020
Lut

Lut "een heel duidelijke webshop. Ik ben zeer tevreden van de aangekochte artikelen. Snelle en verzorgde levering. wordt mijn vaste leverancier"

Jan. 20 2020